LED осветление Инфо

Контакти
Контакти с LEDosvetlenie.eu
E-mail: office@ledosvetlenie.eu
Търсени

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

 

Доставка – До Офис на Еконт или Спиди или Посочен от Вас Адрес – 5.99лв

Законова Гаранция 2 Години*

Всички цени на сайта са крайни с включен ДДС

 

Стоките можете да заплатите:

– При получаване с наложен платеж

– По банков път – Ако желаете да платите по банков път въведете данните на вашата фирма за да ви изпратим Проформа Факутра. Поръчките платени по банков път се изпълняват на следващият ден след получаването на парите по нашата банкова сметка.

 

Поръчките с Наложен платеж се доставят на следващият работен ден след потвърждаването на поръчката по телефона. Поръчки, които не са потвърдени по телефона не се изпращат докато не бъдат потвърдени.

 

Скъпи клиенти във връзка с изискванията на Закона за Защита на Потребителите ви предоставяме следната информация за нашата фирма и правата които имате.

 

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55, в 14-дневен срок, считано от датата на получаване, това може да го направи като изиска да му предоставим попълнен формуляр с необходимата информация за съответната поръчка по приложение 6 от ЗЗП или по друг удобен за него начин.

В случаите когато потребителят се възползва от правото си за отказ от Договорът за Покупка той е длъжен да заплати всички разходи по обратната доставка на закупените стоки според тарифата на използваният куриер – Стоките трябва да бъдат върнати в 14 дневен срок в състоянието в което са получени от потребителят и с куриерската фирма с която са му били доставени. Парите за стоките ще бъдат възстановени на потребителите в 14 дневен срок след връщането на стоките по начинът по който са получени.

 

Рекламации за повредени продукти приемаме на нашият електронен адрес office@ledosvetlenie.eu или през нашата форма за контакти – Задължително трябва да посочите – Име и Фамилия и телефон за контакти. В три дневен срок наш служител ще се свърже с вас за отстраняване на проблема.

*Всички предлагани от нас стоки имат 2 години законова гаранция за съответствие на стоката с договора за продажба с изключение на стоките чийто нормален технологичен и експлоатационен живот е по малък от 2 години.

 

Всички възникнали жалби можете да ги отправяте към нас на нашият електронен адрес office@ledosvetlenie.euили през нашата форма за контакти в срок от три дни те ще бъдат обработени и ще ви върнем отговор.

 

 

   CE сертификат за качество 

 

CE сертификат за качество, наричан още „СЕ маркировка” е специално означение, което се поставя на даден продукт предназначен за разпространение на европейския пазар. С поставянето на този знак производителят декларира, че продуктът му отговаря на европейските изисквания и че всички процедури за оценка в съответната директива са изпълнени.

Директивата на CE сертификата има за цел да даде на страните-членки на Европейския съюз идентични изисквания за безопасност. Стоките, които са получили CE сертификат за качество са одобрени като отговарящи на изискванията за безопасност на Европейския съюз и могат да бъдат дистрибутирани и продавани във всички страни-членки.