Вътрешни и външни елементи на осветителната система на автомобила

Вътрешни и външни елементи на осветителната система на автомобила

Осветлението и светлинната сигнализация помагат за видимостта на шофьорите на пътното платно и служат за предупреждение за предприемането на различни действия от шофьора. За безопасността е важно осветителната система да е в изправност. Елементите на осветителната система могат да се разделят на две – външни и вътрешни, като външните отговарят за фаровете на къси и дълги светлини, за задните фарове, за мигачите, за фаровете за мъгла, светлините за паркиране и за регистрационните табели.

А вътрешните отговарят за лампите в колата, за осветлението на таблото, в жабката, в багажното отделение и страничното осветление във вратите. Осветлението за интериора, под капака и багажника осигуряват допълнителен комфорт. Добра идея е да използвате LED осветление.

Ако пък искате да продадете автомобила си, снабден с работещо осветление и сигнализация, е добре да потърсите компания, която да закупи возилото бързо и лесно. Фирма купува коли, джипове, камиони и бусове, като за леки автомобили е необходимо да са в добро състояние и в движение, с производство след 2003 година, с изрядни документи, без запори и задължения, за джиповете трябва да са в добро състояние, в движение и с изрядни документи, като не се изкупуват автомобили за скрап или за ремонт.

Чрез бърз и безплатен оглед от специалист, ще получите оценка за превозното средство и пълно съдействие за покупко-продажбата при нотариус, като получавате договорената сума на ръка. Документите, които ви трябва са: малък и голям талон на колата, документ за платен годишен данък, документ за ГТП. Ако автомобилът е съвместна собственост, трябва да присъстват всички собственици или да притежавате нотариално заверено пълномощно. Ако искате да продадете фирмен автомобил, е необходимо да представите и лична карта на управителя на фирмата.

Izkupuvame.com е лоялен и сигурен партньор, където се предлагат ефективни и гъвкави решения, като клиентът получава компетентно обслужване, коректно отношение, улеснена процедура с документите при покупко-продажбата и професионализъм.

Ако искате да продадете бързо автомобила си като спестите ценно време, излишни ангажименти, доверете се на izkupuvame.com.

Team