Прожектори за стаята

Прожектори за стаята

Точковото разпределение по целия периметър на гипсокартон или окачен таван на източници на светлина с малка мощност и малки размери осигурява цялостно равномерно осветяване. Така наречените петна се поставят компактно според избраната схема със стъпка от не повече от 100 см помежду им и на разстояние 0,6 м от стената.

Ако основата на осветителните тела е пластмасова или алуминиева лента, тогава се използват топлоустойчиви вложки за защита от прегряване със заваръчна тел. Не е трудно да оборудвате оригинално таванно осветление в собствената си къща или апартамент. Просто трябва да следвате инструкциите за инсталиране и свързване на тези оригинални източници на светлина. В същото време не трябва да пестите от качеството. Само сертифициран продукт ще даде очаквания резултат.

Само висококачествените LED лампи могат да ви гарантират качеството, надеждността и дълготрайността на работата им.

Доброто осветление в кухнята е не само показател за качествен интериор, но и допринася за доброто настроение.

Надяваме се, че тази статия ще ви бъде добра помощ при избора на LED лампи и тела за вашия интериор. LED осветлението днес е уверен лидер в почти всички области на индустрията, заема водеща позиция на пазара и оставя други източници на светлина далеч зад себе си.

Team