Създаване на онлайн магазин

Създаване на онлайн магазин

В интернет сега има голям брой магазини с различна сложност, фокус, което предизвика голям оборот на средства за тази електронна търговия. Има много разработчици, които предоставят услугите си за създаване на онлайн магазин до ключ, докато цените за създаване на онлайн магазин са различни, както и печалбата, която тези магазини носят на собствениците.

Никой не брои малките магазини с годишен оборот под 1000-2000 лв, но големите магазини, където годишната печалба надхвърля милион долара, са видими за всички. Реално няма трудности, важно е да не пропуснете процеса, да го систематизирате.

Напълно възможно е сами да създадете печеливш магазин от нулата. Следователно видео курсовете за създаване на онлайн магазин, програми, инструкции стъпка по стъпка, всякакви планове, курсове, уроци, ръководства, книги за създаване на онлайн магазин са толкова търсени.

Разработване на онлайн магазин с Greenseo: получавате

Качествен дизайн.  Атрактивният дизайн на уебсайта прави процеса на покупка по-приятен. При проектирането на онлайн магазини е необходимо да се прилага принципът AIDA: внимание, интерес, желание, действие (внимание, интерес, желание, действие). Качественият дизайн привлича вниманието. Това в крайна сметка води до закупуване на продукта.

Удобна и проста функционалност. Включва: търсене, сортиране, филтриране и избор на стоки или услуги. Това може също да бъде изпращане по пощата и публикуване на новини, комуникация с клиенти и SEO функции. Всичко това подобрява качеството на обслужване и привлича клиенти.

Внимателен дизайн.  Сайтът на онлайн магазина се отваря от различни устройства. Следователно е необходимо да се създаде адаптирано оформление. Използването на страниците на такъв магазин ще бъде възможно най-удобно.

Професионален подход.  По време на целия проект на сайта на онлайн магазина ще работи група специалисти: мениджър, дизайнер, програмист, маркетолог, кодер и тестер.

Всеки бизнес има свои собствени характеристики. Свържете се с  дигитална агенция  Greenseo и ние ще създадем уеб сайт на онлайн магазин, който е подходящ за вас.

Някои основни неща които трябва да спазите за да постигнете наистина добри резултати са:

Уникални продукти . Това може да се постигне например чрез незабавно закупуване на целия тираж от доставчика. Конкурентите няма да могат физически да получат този продукт.

Сезонност на търсенето . Създаването на онлайн магазин в София, Пловдив, Варна или Бургас или друг град включва проследяване на временни тенденции в продажбите. Трябва да се има предвид, че например магазин за бански костюми ще реализира печалба основно през летния период и периода на разпродажби, през останалото време бизнесът ще бъде нерентабилен.

Стоки с многократно търсене . Колкото по-често клиентът трябва да купува продукт, толкова по-добре. Тези продукти включват: козметика, битова химия, облекло, арт пособия, продукти. И за да може посетителят да погледне отново, трябва да се погрижите за провеждането на промоции, продажби, рекламни кампании, пощенски списъци и други елементи за напомняне.Разработване на онлайн магазин

Team