Дамските парфюми на Carolina Herrera подчертават красотата на жената

Дамските парфюми на Carolina Herrera подчертават красотата на жената

Марката Carolina Herrera е основана през 1980 година от родената в Каракас Мария Каролина Хосефина Паканис и Ниньо. Талантливата венецуелка е водена от убедеността си, че има отговорност пред съвременните жени – да ги накара да се почувстват „уверени, модерни и преди всичко красиви“. Още първата колекция дрехи на Carolina Herrera предизвиква значителен интерес, което дава увереност на 41-годишната тогава Каролина, че може да пробие в света на модата.

Амбициозната и действена венецуелска дизайнерка заминава за Ню Йорк, където регистрира собствена марка и поставя начало на шеметната си кариера в света на модата. Днес Carolina Herrera е любим бранд на много от звездите, сред които Шакира, Рене Зелуегър, Салма Хайек и Никол Кидман. Жени по целия свят са влюбени не само в облеклата, но и в козметиката и парфюмите на Carolina Herrera.

Carolina Herrera пробива в света на ароматите с ефирно флорално унисекс ухание

Парфюмът Carolina Herrera, който е първи за бранда, е лансиран осем години след създаването на компанията, през 1988 година. Ароматната концепция е на Карлос Бенаим. Уханието е деликатно и изтънчено, подходящо е, както за мъже, така и за жени. Първоначалното впечатление за парфюма създават свежи зелени и цитрусови нотки. В сърцевината на аромата разцъфва букет от жасмин и тубероза, а базата е с топъл дървесен характер. През 2016 година от Carolina Herrera отново пускат на пазара дебютното си ухание, по повод 35-ата годишнина от създаването на марката. През годините на съществуването си ароматът е любим на различни поколения мъже и жени, които предпочитат класните и ненатрапчиви ухания, подходящи за различни поводи.

Good Girl е едно от най-популярните дамски ухания от Carolina Herrera

Парфюмът е лансиран през 2016 година. Ароматната композиция е загадъчна, чувствена и секси. Уханният коктейл на Carolina Herrera Good Girl е разработен от

Louise Turner. Парфюмът е представен под провокативния слоган: „Толкова е хубаво, че не може да е лошо„. Уханието привлича неустоимо още с началните си нотки бадем и кафе. В сърцевината си ароматът омайва с акценти бял жасмин Самбак и тубероза. Чувствената база е преплела боб Тонка, какао, сандалово дърво и ванилия. Забележителен е и парфюмният флакон на Carolina Herrera Good Girl, който е решен под формата на елегантна дамска обувка със зашеметяващо висок ток. Ароматът е първи по популярност в над 40 страни по света, което е впечатляващ атестат за неговата привлекателност. Според експерти Carolina Herrera Good Girl, е един от най-добрите дамски парфюми, лансирани през новия век.

Парфюмите за жени на Carolina Herrera се отличават с класа и щипка екстравагантност

Ухание от дамския каталог на Carolina Herrera е идеален избор при всякакъв повод. Няма как да останете незабелязани с аромат от класния бранд, чиято основна цел през годините е да подчертава красотата и чувствеността на жените. Дамските парфюми на Carolina Herrera са пищни и страстни, забележително е вниманието към всеки детайл в хода на проектирането им – от съставките включени в уханните композиции до впечатляващите и изящни флакони. Парфюм на Carolina Herrera е подарък, който със задоволство може да поднесете, както на себе си, така и на скъпа до сърцето ви дама, която искате да зарадвате. Ароматите на популярния бранд провокират жените да вярват в себе си, в излъчването и способностите, с които са надарени, и да изживяват с усмивка и магнетично очарование всеки свой ден.

Team